Eilinen oli oikeesti kiva. ==))) En sössiny mitään mätsärin buffetissa. Se oli jopa oikeestaan aika hauskaa. Pelasin rahojen ja ruokien kanssa ja moni tuli ostamaan buffetista... Yks ongelma siinä kyllä tuli. Enhän mä ole ikinä keittänyt kahvia? Ja tottakai jokainen aikuinen halusi juuri kahvia... Ehkä vois olla oleellista osata keittää kahvia, ennen kuin menee buffettiin myymään. 

Illalla lähin toisen hurtan kanssa ulos. Ensin opetin Sevillalle kuolemis-temppua. Useinhan nähdään koirien "kuolevan" kyljelleen, joten opetin sen vähän eri tavalla.  Eli siis Tilpa kuolee "selälleen". Se onnistu jo tosi hyvin, äskönkin tuossa treenailtiin. Se näyttää kyllä hauskalta. Opetan sen kunnolla ja sit voin myöhemmin esitellä jollekin mun zombia...

Kuitenkin, lähdettiin sinne kävelylle. Ajattelin että käveltäisiin tosi pitkään, niin kauan että ois ihan tunto jaloista pois. Ulkona oli ihana ilma, lunta pyrytti ja tiet oli aivan täynnä lunta. Koiralla oli uskomattoman hauskaa, se pomppi lumikasoissa hassu virne naamallaan, ja hyppi suunnilleen ilmaan riemusta. Treenattiin myös vähän ohituksia, aina kun ihminen tai koirakko kävelee ohi --> naks ----> palkka. Alkoi sekin sujua hyvin jo, pitää harjoitella vaan lisää. Me risteiltiin ympäri kylää, käveltiin teillä joita en ollut nähnytkään ja se oli oikeastaan aika hauskaa. Otettiin myös pieniä spurtteja, juostiin pitkiä -ja lyhyitä pätkiä ja se oli aika hulvatonta. Soittelin ennen lenkkiä ainakin neljälle kaverille, mut ketään ei lähtenyt sitten mukaan... Kaksi ei edes vastannut.

Me ollaan sit lähössä ensikuussa laivalle. Pyysin sitten yhtä kaveriani mukaan. Sanoin myös että sen sisko saa myös tulla jos haluaa (hän ei kuitenkaan päässyt) joten myös toinen kaverimme haluis tulla. Nyt pelkään että koko laivareissu menee ihan pieleen jos me lähetään suurella laumalla sinne.. Mitä jos tunnen taas oloni ihan outsideriks? Noohh, kattoo mitä tästä tulee.... Mulla on aivan järjetön matkakuume myös nyt. Haluaisin johonkin ulkomaille kehittämään kielitaitoa, tapaamaan uusia ihmisiä, tutustumaan uusiin kulttuureihin... Nyt onkin sitten armoton säästö päällä! Haluan johonkin ensivuoden aikana. Matkakuumetta ei helpota se, että moni on juuri nyt keväällä lähdössä ulkomaille. Oon kieltämättä pikkasen kade.

Yks kaveri on ollut nyt koulussa meidän kanssa kaikki välkät. Ei siinä mitään, ihmettelen vain. Eilen tuli viesti: "Voinko olla teidän kanssa jatkossakin?" Mikäs siinä, ihmettelen vain mikä välirikko sille on tullut sen omien kavereiden kanssa. En halua kuitenkaan vaikuttaa mitenkään töykeältä, joten en kysele, jos se on arka paikka.

Nyt kirjastooooon ---->