Tässä tulee!

1. Silmäni eivät ole oikein minkään väriset. Niissä on sekä ruskeaa että vihreää ja ne ovat vähän kellertävät :'D

2. Vuosimallia -95

3. Uskon Jumalaan.

4. Puhun paljon, joskus liikaakin. :P

5. Rakastan tuppukylässä asumista.

6. ... samoin kuin metsää. Aah <3

7. Tykkään viettää aikaa mamman ja mummin kanssa.

8. Syömisestä tulee välillä minulle pakkomielle.

9. Olen päälle 177 cm, viimeksi minut mitattiin viime keväänä.

10. En omaa mielestäni tarpeeksi hyvää koirasilmää. Koirat on lähellä sydäntä.

11. Pelkään vähän hevosia.

12. Rakastan suklaata (JA PIPARIJÄÄDYKETTÄ)

13. Piirtelen ja maalaan paljon, vaikka en mielestäni osaa piirtää hyvin. Mielestäni en ole yhtään luova, mutta haluaisin olla. Samoin kuin mielenkiintoisen näköinen tyyppi - jota en ole. Valokuvaus kuuluu myös harrastuksiin, jossa ehkä onnistunkin vähän paremmin.

- Pakko silti tunnustaa etten ymmärrä kaikista kamerajutuista oikein mitään... Sooloilen vain ja sovellan asetuksiakin sen mukaan, mikä näyttää mun silmään hyvältä.

14. Ohjaan 4H-kerhoa ja käyn isoskoulutuksessa.

15. Puhun eläimille. Yksinpuhelua harrastan myös joskus.

16. Laulan suihkussa. Rakastan laulamista, mutten osaa laulaa.

17. Minun on pakko olla hyvä kaveri melkein kaikkien kanssa. Tai ainakin niin, ettei olla missään vihaus-väleissä. :c En osaa vihata kunnolla ketään. Se on aika vahva sana.

18. Olen mielestäni suht suvaitsevani. Mitään vähemmistöjä en syrji ja voin tulla myös toimeen erilaisten ihmisten kanssa, jos yritän.

19. Viihdyn koulussa.

20. Munamies ja Morso ovat idoleitani. Rakastan kaikkia vanhoja lastenohjelmia -ja satuja, kuten Pikkukakkosta, Ransua, Joulupukin kuumaa linjaa, Muumeja... En pääse niistä ikinä eroon.

-----

Tulipas taas järkeviä XD

PS. Pyöräilin äskön uimahallille ja takaisin. Meinasin eksyä. Siis miten tänne, voi edes eksyä? Ja voitin muuten Lady Lineen yhden kerran lahjakortin! Piti mennä tänään kaverin kanssa zumbaamaan, mutta ei sitten tullut mentyä. Sain muuten väsättyä kerrankin yhden hyvän hartaustekstin!

Ja kamera tuli takaisin! Ja kerrankin se toimiii!! Noloa tunnustaa, mut meidän molemmat muistikortit oli rikki. Aika huonoa tuuria. Mutta iskä osti uuden kortin ja nyt pelaa taas.